Per què “La Nau Espacial”?

De tant en tant algú ens pregunta “per què La Nau Espacial es diu La Nau Espacial?”; la història llarga és freaky perquè ens posem a parlar de la pel·li “Gravity”, de la Sandra Bullock i de l’Estació Espacial Internacional…

La història curta ve de la sensació de no parar durant tot el dia i de la necessitat d’allunyar-nos una estona de tot i d’observar-nos a nosaltres. Els infants (i els adults també!) no paren; l’escola, els amics, el pati, a casa, els deures, ara anar aquí, ara anar allà, parla amb aquest, ara m’he enfadat, soroll, presses… Però… I si agafem una Nau Espacial i, durant una estona, ens allunyem de tot? I quan som lluny de tot i estem amb nosaltres mateixos, i ens escoltem a nosaltres, a allò que sentim, ens convertim de sobte en ASTRONAUTES-EXPLORADORS del nostre món, del que ens envolta i, també sobretot, del nostre món interior.

I quan hem explorat una mica, quan ens coneixem una mica més, tornem a agafar la Nau Espacial direcció la Terra, direcció el nostre món, la nostra vida; però no tornem sols, tornem amb eines de gestió emocional que explorant, explorant, hem descobert i podrem posar en pràctica en el nostre dia a dia.