M’aburreeeeixo

2018_08_10-Maburreixo-Clara

Dies de vacances amb criatures i se us estan acabant les idees per jugar i estar entretinguts a casa? Pareu atenció, doncs, que us proposem el joc de jocs!

– Feu entre tots una llista de 12 jocs/proves, nosaltres us proposem aquests 12:

1. Pintar retrats dels altres membres de la família i un autorretrat mirant-se al mirall, i fer-ne una exposició al passadís
2. ‎Llegir un conte i representar-lo amb personatges, disfresses i diàlegs
3. ‎Escombrar la casa (si, si!), netejar vidres i miralls de la casa
4. ‎Fer una coreografia de ball
5. ‎Mirar un capítol d’uns dibuixos o un trosset de pel·li amb un idioma diferent a l’habitual i aprendre una paraula!
6. ‎Construir cabanes amb cadires, llençols i el que es pugui!
7. ‎Fer entre tots una ronda de massatges a l’esquena
8. ‎Escriure felicitacions o fer dibuixos a tothom de casa, construir un bústia per ficar-los dins i obrir-los de tant en tant (1 cop per setmana, per exemple)
9. ‎Fer una fila de peces Lego (o de coses de mida similar) des de la porta d’entrada fins a la part més allunyada del pis (es pot anar variant el recorregut), es poden fer 2 equips i qui arribi abans sense deixar cap espai buit a la fila guanya!
10. ‎Plegar el cubell de roba neta només amb una mà a mode de concurs (qui plega més peces guanya! Aparellar mitjons compta doble!)
11. ‎Amagar una cosa (un tresor!) per la casa, dibuixar un mapa del pis amb una ruta del tresor per trobar-lo, tancar llums i a buscar el tresor i les pistes amb llanternes estil Indiana Jones
12. Fer veure que som Reis d’Orient i embolicar coses de casa amb paper de diari; quan ja en tenim un munt, endevinar què hi ha a dins

– I ara, agafeu dos daus i aneu-los tirant i fent el que toqui; es poden anar variant els jocs/les proves, tothom pot proposar-ne i inventar-se’n!!

{ Clara }