Acompanyament Emocional Infantil

Creiem primordial acompanyar emocionalment infants i famílies; és per això que aquest any hem ampliat els serveis d’atenció personalitzada amb tres serveis més: la psicoteràpia, les consultories familiars i l’ACOMPANYAMENT EMOCIONAL INFANTIL.

  • En què consisteix un Acompanyament Emocional? Doncs consisteix en una estona de treball emocional a domicili amb la criatura a partir del joc. Havent-nos reunit prèviament amb els pares per tal de conèixer-vos una mica i saber amb quines dificultats principals us esteu trobant. A partir d’aquí preparem la primera trobada d’acompanyament emocional, en la qual proposem jocs i activitats encarades a treballar les dificultats emocionals concretes.
  • És psicoteràpia infantil? No, no es tracta de fer psicoteràpia en cap cas sino d’acompanyar la criatura en la seva gestió emocional a partir del joc; les professionals li proposem diversos jocs i activitats, o bé observem el seu joc i, a partir d’aquest, li anem donant eines perquè pugui assimilar com funciona el món de les emocions i pugui anar resolent les dificultats que es pugui estar trobant.
  • Per a quina edat és? Habitualment treballem amb infants a partir de P3 en endavant.
  • Doneu eines als pares i mares? En donem en el moment de finalitzar la sessió i sense l’infant a davant (via telèfon o email) donem eines i fem una breu valoració del que hem observat. Segons com vagi podem proposar fer una consultoria presencial familiar en la qual puguem observar dinàmiques familiars i podem donar eines pràctiques per tal de resoldre situacions en el mateix moment.
  • Qui les realitza? Les professionals de l’equip de La Nau Espacial, habitualment Clara Mas, directora de La Nau Espacial, especialista en educació emocional infantil i familiar, i formada en l’àmbit de la psicologia. Quina durada tenen les sessions? entre 1,5 i 2 hores, depenent de l’estat emocional de l’infant, la predisposició a la nova situació, etc.
  • Quantes sessions calen? No hi ha un nombre de sessions establert, comencem amb una i anem veient quina freqüència i quantitat de sessions seria favorable; en ocasions amb una n’hi ha hagut prou, en d’altres s’ha fet un treball més regular.
  • Per què a casa? Perquè volem veure l’infant en el seu lloc segur, amb les seves joguines i persones de confiança, que se senti el màxim còmode possible.

TARIFA: 105€/1,5-2 hores
(el desplaçament fora de Barcelona té un suplement de 20€ per a mig dia, 40€ per a dia sencer)

[SERVEI TEMPORALMENT NO DISPONIBLE durant els mesos de JULIOL i AGOST; reiniciem els acompanyaments a partir del 21 DE SETEMBRE. Podeu deixar la vostra consulta o reserva al formulari d’aquesta pàgina. Gràcies i disculpeu les molèsties]

FORMULARI DE CONTACTE: