La Nau Espacial

La Nau Espacial és un espai que treballem l’educació emocional amb infants a partir del joc; el nostre principal servei és una extraescolar setmanal de jocs i educació emocional a partir de la qual tractem tots els àmbits que comprenen la intel·ligència emocional: coneixement de les emocions, gestió i comunicació de les mateixes, motivacions i valors personals, empatia i habilitats socials, com a temes principals.

Som l’únic centre especialitzat en el treball de l’educació emocional enfocat des del joc; no som un centre de psicoteràpia (tot i que tenim servei de psicoteràpia) ni fem teràpia a l’extraescolar, però sí que el que fem és terapèutic en el sentit que contribueix al benestar personal de l’infant i de retruc a la família.

La Nau Espacial està formada per un equip humà interdisciplinari; treballem des de diferents perspectives professionals per tal d’obtenir el millor de cada àmbit: la psicologia, l’educació, l’art, la psicopedagogia, la meditació i el món del lleure.

L’equip que dirigim, creem i planifiquem les sessions tenim una formació en pedagogia, psicologia, formació específica en educació emocional i educació en el lleure. Clica i coneix-nos millor!