Consultoria Familiar

Creiem primordial acompanyar emocionalment infants i famílies; és per això que, a banda de l’Extraescolar de Jocs i Educació Emocional, aquest any hem ampliat els serveis d’atenció personalitzada amb dos serveis més: la psicoteràpia i la CONSULTORIA FAMILIAR.

Quina diferència hi ha entre la psicoteràpia i la consultoria? Doncs bé, la psicoteràpia la realitza una psicòloga especialista i té el format habitual (5 sessions inicials, testos psicològics, reunions amb la família i amb l’infant) i es planteja un pla de treball al final de les sessions segons si se segueix, es deriva o ja s’aturen les sessions.

En canvi, les consultories les realitza Clara Mas, directora de La Nau Espacial, especialista en educació emocional infantil i familiar, i formada en l’àmbit de la psicologia.

En les sessions de consultoria es demana informació general de l’entorn de l’infant, es marquen els principals temes a treballar i se’n donen pautes d’aplicació concreta, amb eines específiques i personalitzades que s’envien posteriorment via email.

La primera consultoria es fa amb els adults, sense l’infant; un cop coneixem el plantejament s’avalua si és convenient fer una sessió amb l’infant, si recomanem derivar a psicoteràpia, a l’extraescolar o bé fer un seguiment periòdic amb els pares via email.

OPCIONS DE CONSULTORIA

  • VIRTUAL: 55€/1 hora
  • PRESENCIAL
    • Al nostre centre: 70€/1 hora
    • A domicili: 105€/90 minuts
      (desplaçament fora de Barcelona té un suplement de 20€)

[SERVEI TEMPORALMENT NO DISPONIBLE durant els mesos de JULIOL i AGOST; reiniciem les consultories a partir del 21 DE SETEMBRE. Podeu deixar la vostra consulta o reserva al formulari d’aquesta pàgina. Gràcies i disculpeu les molèsties]

FORMULARI DE CONTACTE: