Consultoria familiar

Creiem primordial acompanyar emocionalment infants i famílies; és per això que, a banda de l’Extraescolar de Jocs i Educació Emocional, aquest any hem ampliat els serveis d’atenció personalitzada amb dos serveis més: la psicoteràpia i la CONSULTORIA FAMILIAR.

Quina diferència hi ha entre la psicoteràpia i la consultoria? Doncs bé, la psicoteràpia la realitza una psicòloga especialista i té el format habitual (5 sessions inicials, testos psicològics, reunions amb la família i amb l’infant) i es planteja un pla de treball al final de les sessions segons si se segueix, es deriva o ja s’aturen les sessions.

En canvi, les consultories les realitzem la direcció de La Nau Espacial, especialistes en educació emocional infantil i familiar, formades en psicologia i pedagogia.

En les sessions de consultoria es demana informació general de l’entorn de l’infant, es marquen els principals temes a treballar i se’n donen pautes d’aplicació concreta, amb eines específiques i personalitzades.

La primera consultoria es fa amb els adults, sense l’infant; un cop coneixem el plantejament s’avalua si és convenient fer una sessió amb l’infant, si recomanem derivar a psicoteràpia, a l’extraescolar o bé fer un seguiment periòdic amb els pares via email.

  • Durada de cada sessió: 1 hora
  • Horaris disponibles: Dilluns, dimarts, dimecres matí (a partir de les 9h) o migdia (fins les 16h, última sessió)
  • TARIFA: 70€/sessió (Preu reduït per a infants inscrits a l’Extraescolar de Jocs i Educació Emocional: 60€/sessió)
  • Realitzen les consultories: Clara Mas / Sandra Restori