ESCOLES

Hola! Actualment estem repensant l’oferta de treball emocional que volem oferir a les escoles perquè no siguin elles les que s’hagin d’adaptar a l’activitat sinó que el treball proposat tingui més sentit a nivell global.

És per això que estem treballant en un “Pack” que englobi:

  • Treball amb els INFANTS: a l’aula, de manera trimestral en el qual es faci una introducció al món de l’educació emocional des del joc i adaptat a cada edat; amb treball de cohesió grupal, gestió de conflictes, prevenció de bullying, i eines pràctiques adaptades a les necessitats del grup.
  • Treball amb MARES i PARES: 3 xerrades-consultories (trimestrals) en les quals presentar la base de l’educació emocional, tant la teoria com l’aplicació pràctica en el dia a dia familiar; gestió de la frustració, la ràbia, límits i normes, aplicació de rutines i hàbits, i assertivitat, com a temes principals.
  • Treball amb l’ESCOLA (centre, professorat i monitoratge): Recull d’informació, observació, formació de la base de l’educació emocional i aplicació pràctica a l’aula segons edats, i possibilitat de consultories per a circumstàncies concretes.

Si estàs interessat/da en rebre la proposta completa per tal d’aplicar-la al vostre centre, contacta’ns a hola @ lanauespacial . com demanant la informació del “Pack Escola i Emocions”