Xerrades

XERRADES A LA NAU ESPACIAL

De manera periòdica, a La Nau Espacial, dediquem un vespre entre setmana a tractar algun tema referent a l’educació emocional, la família, la psicologia, o qualsevol àmbit que pugui estar-hi relacionat amb els infants i que considerem que pot aportar una visió útil a pares/mares en l’educació de fills i filles.

La propera és:

NOVA DATA: Dijous 12 de març Dijous 26 de març 2020 · 19h-20.30h: “La gestió de la ràbia” CLARA MAS (fundadora i directora de La Nau Espacial, especialista en educació emocional i formada en psicologia) 10€/persona ~ Places limitades

XERRADES AL VOSTRE CENTRE

L’actual generació de pares/mares no va ser educada de manera conscient en la importància de la consciència emocional i de la gestió de les mateixes, amb la qual cosa ens hem trobat, un cop tenim criatures que sovint ens quedem sense eines o ens envaeixen els dubtes. És per això que les xerrades tenen una gran demanda a La Nau Espacial, ja sigui per conèixer la base de l’educació emocional o per fer-ne temes més específics. Les xerrades consisteixen en:

  • 90 minuts
  • Teoria aplicada a casos pràctics
  • Tema general: “Tècniques de gestió emocional per a la vida quotidiana”
  • Temes específics: ràbia i frustració, dol i pèrdues, pors, tristesa…
  • TARIFA: 250€* [+iva]
  • Aquests són alguns dels centres i organitzacions amb les quals hem treballat aquest servei:

– – –

*Preus vàlids per a Barcelona ciutat, per a d’altres localitats hi ha un suplement de desplaçament